PIZZA PINO HERTEN

PIZZA PINO HERTEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 950 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza Pino Herten. Meer weten? Ontdek meer

11 mei 2022 om 21:06 Broodje was nat , kabab zat vreemde geur en smaak aan na paar happen weggegooid. Pizzas waren wel heerlijk. 1,5uur bezorgtijd op een doordeweekse dag is erg lang
8 mei 2022 om 11:01 Meerdere keren besteld, kwaliteit erg wisselend. Pizza's meestal wel goed, shoarma niet. De eerste keer besteld erg lekker, daarna niet meer. Niet gaat of zoals nu een dag later aan de diarree. Niet de eerste keer. Ik bestel niet meer hier.
4 mei 2022 om 20:19 Zoals altijd heel goed! Ook de döner is erg lekker
29 apr 2022 om 6:30 Prima. Heerlijke Calzone Donaldo. Echte aanrader!
27 apr 2022 om 20:38 Pizza's waren nog heet en erg lekker!
25 apr 2022 om 8:49 Lekker warm, zelfs nog knapperige frites. Correcte besteller.
23 apr 2022 om 20:27 Wederom lekkere pizzi’s! Om 16:15 besteld voor tijdstip 17:30 en kreeg melding dat ze om 17:50 zouden bezorgen. Stonden ze toch om 17:30 voor de deur, heel mooi! Altijd goed geregeld bij Pino. Beter dan die vitzak hier in het dorp.
21 apr 2022 om 14:00 Paar dagen doodziek geweest van de pizza calzone Shoarma. Bij het eten ervan, dacht ik al wat smaakt die anders dan alle pizza Shoarma’s die ik ooit heb gegeten. Honger en het late tijdstip zorgden ervoor dat ik de pizza opat. Voedselvergiftiging….
19 apr 2022 om 9:18 Superrrrrrr
17 apr 2022 om 19:49 Kapsalon besteld. Het vlees was niet lekker en er zat geen groente/sla in. Ik bestel nooit meer.
12 apr 2022 om 18:44 Pizza Romano was perfect.
4 apr 2022 om 19:21 Bedankt.